Recente Salarisstrook

Berekenen wat jouw maximale hypotheek is

Met een gratis berekening ben jij goed voorbereid. Studieschuld Hypotheek helpt jou hiermee ... .

Wil jij weten hoeveel hypotheek je kan krijgen ondanks je studieschuld?

Bereken nu gratis je hypotheek, direct antwoord
(indien niet van toepassing vul dan een 0 in)
(optioneel)

Recente Salarisstrook

Jouw salarisstrook mag dan ook maar maximaal twee maanden oud zijn. Alleen zo kun je uitgaan van een actuele weergave van uw inkomen.

Wanneer er inkomensbestanddelen zijn die er (nog) niet op vermeld staan, kan ik als Financiële Coach toch nog een globale berekening voor jou gaan maken. Op jouw salarisstrook staan namelijk nooit alle inkomensbestanddelen vermeld. Zodoende is een salarisstrook alleen nooit afdoende en dien je als aanvulling hierop ook een werkgeversverklaring aan te vragen.

Studieschuld Hypotheek helpt jou graag met het verzamelen van de juiste stukken. Wanneer jij nog vragen hebt neem dan contact op met mij.

Brutoloon

Om te beginnen staat jouw bruto maandsalaris op je salarisstrook vermeld. Naast het bruto maandsalaris staat er ook vaak het bruto uurloon op.

Overuren

Wanneer jij overuren maakt betaald jouw werkgever deze vaak hoger uit en kunnen soms wel oplopend tot 200%. Een hypotheek acceptant die over je aanvraag beslist kijkt zodoende ook naar jouw overuren op je salarisstrook.

Een acceptant kijkt wanneer jij in dienst bent gekomen bij het bedrijf. Deze datum vergelijkt hij dan met de datum van in dienst treden. De datum van in dienst treden staat onder andere op jouw werkgeversverklaring vermeld. Zo kan hij controleren of dit overeen komt en alles goed is. Er zijn dan ook verschillende factoren die meespelen, welke dit zijn vind je terug op uw salarisstrook.

13e maand

Een 13e maand is een inkomensbron die mag worden meegenomen in de berekening. Werknemers met een vast dienstverband en die bij de overheid of in de zorg werkzaam zijn ontvangen allemaal een 13e maand.

Ort

Jouw inkomen uit onregelmatigheid toeslag mag ook meegenomen worden voor het berekenen van je maximale hypotheek.

Vakantiegeld

De meeste Nederlanders ontvangen in mei 8% vakantiegeld over hun bruto jaarsalaris. Uiteraard zijn er altijd uitzonderingen op de regel aangezien er ook werknemers zijn die een hoger percentage krijgen.

Recente Salarisstrook

Provisie

Werknemers die een (gedeelte van hun) inkomen ontvangen uit provisie mogen dit vaak ook nog meenemen in de berekening.

Recente salarisstrook

Maakt onderdeel uit van jouw hypotheekaanvraag. Een financieel adviseur zal je hier dan ook altijd naar vragen. Het fijnste is wanneer jij deze in een pdf bestand kan aanleveren. Dit laatste geld voor alle bestanden lever elk bestand aan in een pdf formaat. Dit werkt het prettigste voor allemaal. Een hypotheekverstrekker werkt alleen maar met pdf bestanden. Wil jij meer lezen over een huis kopen?

Waarom kiezen voor Studieschuld Hypotheek?

Persoonlijke Adviseur
Als jouw Persoonlijke Adviseur krijg je van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening ben jij ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
BIJ Studieschuld Hypotheek. ben je verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument

Wil je vrijblijvend en zonder verplichtingen kennis nemen van de werkzaamheden en mogelijkheden van Studieschuld Hypotheek?

Klik dan op de download button. Jij kunt hier zonder kosten onze Dienstenwijzer en Dienstverleningsdocument downloaden.

Download

    Contact met Studieschuld Hypotheek

    Bij Studieschuld Hypotheek ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke Financiële Coach. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    Studieschuld Hypotheek gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jou financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.