BKR

BKR krediet registratie

BKR registreert iedere consument die een krediet faciliteit heeft boven de € 250,00. Dit krediet heeft invloed op jouw maximale hypotheek. Meer weten en ... .

Wil jij weten hoeveel hypotheek je kan krijgen ondanks je studieschuld?

Bereken nu gratis je hypotheek, direct antwoord
(indien niet van toepassing vul dan een 0 in)
(optioneel)

BKR

i.c.m. een gekochte auto met een private lease contract. Een aankoop bij een (grote) winkel keten waarmee jij een betalingstermijn overeenkomt voor het gekochte product. Een roodstand mogelijkheid bij jou bank, een credit kaart met maandelijkse terugbetaling.

Ook een mobiele telefoon met een abonnement i.c.m. een krediet van boven de € 250,00 staat geregistreerd bij de BKR en heeft invloed op je hypotheek. Wil jij hier meer over lezen?

Een persoonlijke lening, doorlopend en of flexibel krediet. Al deze gespreide betalingsregelingen staan geregistreerd bij het BKR.

Jouw BKR Registratie

Deze geregistreerde kredieten hebben invloed op de aan te vragen hypotheek. Hoeveel invloed dit voor jou heeft, is afhankelijk van het soort, de hoogte en de maandlasten van het krediet. Het is dan ook van groot belang dat jij een overzicht aanlevert aan ons met de status van jouw registratie.

private lease

BKR

Status van uw registratie &

Soorten registratie

 1. Met de door jouw opgegeven persoonlijke gegevens zijn geen kredietgegevens gevonden bij Stichting BKR (dit is de allermooiste registratie).
 2. A1 codering deze krijg je wanneer jij een betalingsachterstand hebt bij een kredietverstrekker. Betaal jij deze achterstand en ben je bij met de betaling dan komt er een H achter te staan wat betekend dat de betalingsachterstand weer hersteld is.
 3. A2 codering houdt in dat je een achterstand hebt opgelopen die de kredietverstrekker in één keer terug betaald wilt hebben. Er is dan ook geen betalingsregeling meer mogelijk. Heb jij een A2 codering dan is een hypotheek aanvraag bij geen enkele geldverstrekker meer mogelijk.
 4. A3 codering kan twee dingen betekenen: 1e is een afboeking, de kredietverstrekker laat het dossier voor een bepaalde periode met rust. Wel zal hij jou binnen een periode van maximaal 5 jaar weer moeten aanschrijven. Doet hij dit niet treed er verjaring op en wordt er een code 3 vermeld zonder einddatum. De 2e mogelijkheid is kwijtschelding. Een bepaald gedeelte is dan betaald en het overige wordt kwijtgescholden. Deze vermelding heeft dan een einddatum er is geen betalingsverplichting meer op dit krediet.
 5. A4 er was geen contact mogelijkheid mogelijkheid meer met jou.
 6. A5 deze codering verdwijnt nadat de preventieve betalingsregeling voor jouw hypotheek positief is beëindigd.

Wil jij meer informatie over de mogelijkheden van Studieschuld Hypotheek en overige mogelijkheden  lees hier verder…

Moraliteit

Kortom de BKR registratie vermeld alles over jouw financiële positie en jou betalingsgedrag wanneer je een krediet faciliteit hebt. Heeft jouw afgesloten krediet verder geen coderingen vermeld dan is de krediet verstrekker blij met jou om je als klant te verwelkomen.

Heb jij wel een …

BKR

A codering vermeld staan afhankelijk van welke kan een hypotheekverstrekker besluiten jou geen hypotheek te verstrekken.
Wanneer jij een aanvraag indient bij ons vragen wij om jouw BKR registratie.

Waarom kiezen voor Studieschuld Hypotheek?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
BIJ Studieschuld Hypotheek. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument

Wilt u vrijblijvend en zonder verplichtingen kennis nemen van de werkzaamheden en mogelijkheden van Studieschuld Hypotheek?

Klik dan op de download button.

U kunt hier zonder kosten onze Dienstenwijzer en Dienstverleningsdocument downloaden.

Download

  Contact met Studieschuld Hypotheek

  Bij Studieschuld Hypotheek ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke Financiële Coach. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

  Studieschuld Hypotheek gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jou financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.