kosten koper meefinancieren

Kosten koper meefinancieren

Via Studieschuld Hypotheek kun jij in bepaalde situaties de Kosten koper meefinancieren. Wil je jouw mogelijkheden weten maak dan eerst de berekening.

Wil jij weten hoeveel hypotheek je kan krijgen ondanks je studieschuld?

Bereken nu gratis je hypotheek, direct antwoord
(indien niet van toepassing vul dan een 0 in)
(optioneel)

Berekening

Na het maken van een berekening weet jij hoeveel je aan hypotheek kunt aanvragen. Gemiddeld heb je tot aan jou maximale hypotheek ongeveer een € 12.000,- aan reserve over.

Kosten koper meefinancieren heeft er in de berekening dus rekening mee gehouden dat deze financiële ruimte ervoor gereserveerd is. Naast de maximale financieringsmogelijkheid welk 1 onderdeel van de puzzel is dienen de overige puzzelstukjes ook op hun plek te vallen.

Ruimte om Kosten koper meefinancieren te kunnen realiseren, kan op de volgende wijze:

Vraagprijs en Marktwaarde

Wij kopen in opdracht van jou in bijna alle situaties lager aan dan de vraagprijs van de woning is. Vaak zorgen wij voor een hogere marktwaarde taxatierapport dan waarvoor de woning te koop staat. Dit is een van de verschillende methodes die wij gebruiken om de kosten koper mee te kunnen financieren.

Een andere methode kan zijn: Jij zorgt ervoor dat je niet tot het maximale hypotheekbedrag gaat zoeken maar minimaal een € 25,000,- lager. Door beneden de maximale hypotheek mogelijkheden te gaan zoeken heb je nog de mogelijkheid tot een persoonlijke lening aan te vragen.

Persoonlijke Lening

Deze persoonlijke lening kan net het verschil in kunnen kopen of niet kopen maken. Door minimaal €25,000,- minder aan hypotheek aan te vragen kun jij € 5,500.- als een persoonlijke lening naast de hypotheek aanvragen. Indien je naast de hypotheek deze persoonlijke lening afsluit van € 5,500,- kun jij dit geld gebruiken om een deel kosten koper meefinancieren te betalen.

BKR

Uiteraard is het wel van groot belang dat je geen negatieve BKR coderingen hebt. Met een negatieve BKR codering kun je niet bij ons terecht voor een hypotheek aanvraag. Heb je na het lezen van deze blog nog vragen maak dan gebruik van ons contactformulier. Stel ons jouw vraag en wij komen er binnen 1 werkdag bij je op terug.

Een WhatsApp berichtje sturen mag ook activeer Whatsapp en stuur ons uw vraag.

Waarom kiezen voor Studieschuld Hypotheek?

Persoonlijke Adviseur
Als jou Persoonlijke Adviseur krijg je van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening ben je ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
BIJ Studieschuld Hypotheek. ben je verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar voor vragen
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24 uur en doen dit 7 dagen per week. Stel ons uw vraag!

    Contact met Studieschuld Hypotheek

    Bij Studieschuld Hypotheek ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke Financiële Coach. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    Studieschuld Hypotheek gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jou financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.