Makelaar

Een makelaar bemiddeld voor en namens zijn verkoper

Doordat hij de bemiddeling voor zijn klant doet schakelt hij hiermee de emotie van zijn klant uit richting koper. Lees verder of ... .

Wil jij weten hoeveel hypotheek je kan krijgen ondanks je studieschuld?

Bereken nu gratis je hypotheek, direct antwoord
(indien niet van toepassing vul dan een 0 in)
(optioneel)

Emotie

Door de emotie buiten de deur te houden kan hij met de geïnteresseerde koper makkelijk in gesprek gaan. Hiermee kan hij de belangen beter behartigen voor zijn klant. De koper bezichtigd veelal de woning samen met de verkopende makelaar.

Deze proeft de interesse van de klant die de woning bezichtigd. Hierdoor staat de makelaar met 1 – 0 voor. Ik geef dan ook altijd aan wanneer je gaat bezichtigen blijf zo objectief mogelijk. Doe niet enthousiast over de woning als je gaat bezichtigen. Het is belangrijk om zo neutraal mogelijk te blijven.

Overleg met de makelaar uitbesteden..

Doe nooit zelf de onderhandelingen maar geef deze uit handen. De Financiële Coach van Studieschuld Hypotheek legt u graag uit waarom dat beter is. Ga voordat u een bod uit brengt in overleg met uw Financiële Coach. Vertel hem wat u vindt van de woning en bespreek met hem de vervolg strategie voor het opmaken van een koopcontract. Hiermee geeft u richting de verkopende makelaar het signaal af dat u serieus overweegt om de woning te willen kopen.

Wanneer het via uw eigen Financiële Coach verloopt is de verkopende makelaar ook eerder bereidt om te onderhandelen. Hij weet immers dat u als geïnteresseerde koper de woning kunt betalen en financieren. Hiervoor heeft u ons uiteindelijk ingeschakeld.

Makelaar

Financiële Coach en makelaar 1-1

De financiële Coach kent u als klant. Hij is op de hoogte en weet alles van uw financiële verleden en huidige situatie zodat hij uw mogelijkheden weet en in kaart kan brengen. Dit vertaald zich in een 1 -1 positie met de makelaar. Hiermee is de gelijkheid dan ook gerealiseerd en staat de weg naar een succesvolle deal open. Een Financiële Coach van Studieschuld Hypotheek staat u dan gedurende het gehele proces bij. Betrekt u met alles en helpt u van A t/m Z.

Persoonlijk

Deze persoonlijke ondersteuning zorgt voor een vlekkeloos hypotheek advies en bemiddeling en verdient zichzelf zo terug. wilt u meer informatie over Studieschuld Hypotheek en de overige mogelijkheden lees dan hier verder…

Waarom kiezen voor Studieschuld Hypotheek?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
BIJ Studieschuld Hypotheek. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument

Wilt u vrijblijvend en zonder verplichtingen kennis nemen van de werkzaamheden en mogelijkheden van Studieschuld Hypotheek?

Klik dan op de download button. U kunt hier zonder kosten onze Dienstenwijzer en Dienstverleningsdocument downloaden.

Download

    Contact met Studieschuld Hypotheek

    Bij Studieschuld Hypotheek ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke Financiële Coach. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    Studieschuld Hypotheek gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jou financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.