Mogelijke Financiële Risico's

Mogelijke financiële risico’s te kunnen beperken.

Om de betaalbaarheid van uw woning te kunnen garanderen maakt u een berekening zodat u weet wat u Mogelijke Financiële Risico’s zijn.

Wil jij weten hoeveel hypotheek je kan krijgen ondanks je studieschuld?

Bereken nu gratis je hypotheek, direct antwoord
(indien niet van toepassing vul dan een 0 in)
(optioneel)

Uw doel

Door uw maximale hypotheek te berekenen komt u dichterbij uw doel om een woning te kunnen kopen. Met alleen een berekening maken bent u er natuurlijk nog niet. U weet pas echt wat uw Mogelijke Financiële Risico’s zijn als u ook uw valkuilen kent.

Risico’s

Er liggen nog verschillende Mogelijke Financiële Risico’s op de loer. Uw financiële coach van Studieschuld Hypotheek  bespreekt dan ook altijd deze risico’s die kunnen opduiken tijdens de periode dat u woont in uw koophuis.

 

Denk bijvoorbeeld aan de situatie bij overlijden!

 

Wat gebeurt er wanneer u komt te overlijden met de woning? Is er op dat moment een achterblijvende partner dan bepalen wij samen met u hoe dan de betaalbaarheid van de hypotheek is in de nieuwe situatie.

Dat kunnen we op verschillende manieren bekijken, denk bijvoorbeeld wat is er noodzakelijk en of wat is er gewenst en sluit uw wens ook aan bij de noodzakelijke verplichtingen en uw Financiële Risico’s die u als achterblijvende partner heeft.

Hierbij houden we rekening met de reeds getroffen en bestaande werkgeversregelingen. Ook nemen we indien dit van toepassing is de ANW-regeling van de overheid hierin mee.

 

Arbeidsongeschiktheid is ook een van de risico’s!

 

Hoe staat het met de betaalbaarheid van uw hypotheeklasten wanneer u en of uw partner arbeidsongeschikt wordt. Kunt u dan nog aan al uw betalingsverplichtingen voldoen. Zijn de maandlasten nog op te brengen of loopt uw hypotheekverplichtingen in gevaar waardoor gedwongen verkoop op de loer ligt. Dit is één van de veel voorkomende Financiële Risico’s.

 

Werkeloos worden en de betaalbaarheid van uw hypotheek!

 

Veel mensen zijn gedurende de hypotheek periode wel eens werkeloos geworden. Gelukkig hebben de meesten al snel wel een andere baan gevonden en kunnen zo aan hun betaal verplichtingen blijven voldoen. Helaas geld dit niet voor iedereen zodat er alsnog een woning gedwongen verkocht moest worden.

U wilt toch niet tot deze laatste categorie behoren die zijn Financiële Mogelijke Risico’s niet weet. Studieschuld Hypotheek ontzorgt in deze en bekijkt deze samen met u. Wilt u meer weten stuur ons dan een Whatsapp en of mail berichtje wij zullen uw vragen binnen 1 werkdag beantwoorden. Meer informatie hierover treft u ook aan in onze dienstenwijzer en dienstverleningsdocument.

Waarom kiezen voor Studieschuld Hypotheek?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
BIJ Studieschuld Hypotheek. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument

Wilt u vrijblijvend en zonder verplichtingen kennis nemen van de werkzaamheden en mogelijkheden van Studieschuld Hypotheek?

Klik dan op de download button. U kunt hier zonder kosten onze Dienstenwijzer en Dienstverleningsdocument downloaden.

Download

    Contact met Studieschuld Hypotheek

    Bij Studieschuld Hypotheek ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke Financiële Coach. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    Studieschuld Hypotheek gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jou financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.