Krediet

Hoe de hoogte van jouw krediet wordt bepaald

In Nederland hebben veel mensen een geregistreerd krediet. Deze registratie gebeurt bij het landelijke registratie kantoor BKR.

Wil jij weten hoeveel hypotheek je kan krijgen ondanks je studieschuld?

Bereken nu gratis je hypotheek, direct antwoord
(indien niet van toepassing vul dan een 0 in)
(optioneel)

Krediet verstrekkers

Krediet verstrekkers die geld uitlenen registreren bij het BKR dan ook het soort krediet, de hoogte van de lening en ook de door jou gekozen looptijd. Zo kunnen alle geldverstrekkers voordat zij besluiten of jij geld van hun kunt lenen hier dus eerst inzage in doen. Wanneer zij hier inzage in gaan doen kunnen zij tevens zien of je één of meerdere kredieten hebt. Deze controle mogelijkheid zorgt ervoor dat jij wordt beschermd tegen teveel verstrekt krediet.

Voor elke lening betaal je maandelijks een bedrag terug inclusief rente aan de geldverstrekker.

Rente en Aflossing

Wanneer je geld hebt geleend en hiervoor maandelijks rente en aflossing voor betaalt is dit voor jou een verplichte uitgave. Hierdoor kun je dan ook minder per maand besteden. Samengevat de hoogte van jouw vrij besteedbare inkomen bepaald de hoogte van jou hypotheek mogelijkheid.

Hypotheekgesprek

Krediet

Naast de hoogte van de lening, is het ook belangrijk wat voor soort lening jij hebt. De maandlast van een doorlopend krediet is doorgaans lager dan wanneer je een persoonlijke lening hebt. Dit komt omdat er bij een persoonlijke lening naast de rente ook aflossing wordt betaald. Wie een hypotheek aanvraag indient of dit laat berekenen dient hier dan ook rekening mee te houden.

Een geldverstrekker doet dit namelijk ook. Wij van Studieschuld Hypotheek maken in de eerste plaats een eerste indicatieve berekening voor jou. Dit geeft je onder andere een indicatie van jouw mogelijkheden.  Op het moment dat jij een indicatieve berekening van ons hebt ontvangen vragen wij gelijk naar uw financiële verplichtingen. Dit doen wij zodat wij de berekening kunnen herzien en zodoende beter kunnen afstemmen op jouw persoonlijke situatie.

Studieschuld

Wij vragen ook aan jou of je al dan niet een studieschuld hebt. Jouw studieschuld staat namelijk niet bij de BKR geregistreerd. Maar je studieschuld hoort weliswaar bij jouw maandelijkse uitgaven en heeft zodoende wel invloed op jouw hypotheekaanvraag.

Vermeld daarom dus altijd aan je financieel adviseur dat jij een studieschuld hebt.

Wil jij bijvoorbeeld weten welke mogelijkheden je hebt voor een krediet en hypotheek neem dan vrijblijvend contact met mij op. Studieschuld Hypotheek nodigt jou uit om contact op te nemen met mij. Lees je deze pagina op jouw mobiel en je hebt een vraag maak dan gebruik van één van de contact icoontjes hieronder in het scherm weergegeven. Deze staan in directe contact met mij. Meer weten …

Waarom kiezen voor Studieschuld Hypotheek?

Persoonlijke Adviseur
Als jou Persoonlijke Adviseur krijg je van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening ben jij ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
BIJ Studieschuld Hypotheek. ben je verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument

Wil jij vrijblijvend en zonder verplichtingen kennis nemen van de werkzaamheden en mogelijkheden van Studieschuld Hypotheek?

Klik dan op de download button. Je kunt hier zonder kosten onze Dienstenwijzer en Dienstverleningsdocument downloaden.

Download

    Contact met Studieschuld Hypotheek

    Bij Studieschuld Hypotheek ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke Financiële Coach. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    Studieschuld Hypotheek gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jou financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.