Studieschuld Hypotheek

Studieschuld Hypotheek

Je hebt jouw studie afgerond en jij wilt een hypotheek afsluiten. Je hebt echter ook een studieschuld. Dan kun je terecht bij Studieschuld Hypotheek! Wij zijn er voor starters die hun studie hebben afgerond en een baan hebben gevonden.

Wil jij weten hoeveel hypotheek je kan krijgen ondanks je studieschuld?

Bereken nu gratis je hypotheek, direct antwoord
(indien niet van toepassing vul dan een 0 in)
(optioneel)
Inkomen

Beschik jij over een vast inkomen met een dienstverband voor onbepaalde tijd of krijg je na de volgende contractverlenging een baan voor onbepaalde tijd (intentieverklaring), dan kunnen wij je helpen. Deze groep starters ondervinden de meeste problemen bij het aanvragen van een hypotheek. Heb jij een vraag?

Financieel Adviseur

Studieschuld Hypotheek

Problemen die je kunt ondervinden bij een aanvraag van een hypotheek met een studieschuld zijn:

 1. Minder kunnen lenen!
 2. Je hebt meer eigen geld nodig om toch te kunnen kopen!
 3. Het niet kunnen kopen omdat je een studieschuld hebt en dit jou beperkt in de aankoop!
 4. Niet aan de juiste documenten kunnen komen voor een hypotheek aanvraag.
 5. Verkeerde marktwaarde vastgesteld via woningtaxatie

Wil jij meer informatie?

Diploma behaald

Diploma Behaald

Oplossingen & Problemen

Studieschuld Hypotheek heeft voor deze en nog andere mogelijke problemen in veel gevallen de oplossing voor jou.
De oplossing die voor jou het beste is, neem ik graag met je door. Geen situatie en aanvraag is immers hetzelfde en vraagt om een persoonlijke aanpak. Kom gerust met je verhaal naar mij. Je bent niet de eerste die graag een hypotheek wil afsluiten met een studieschuld! Heb jij een probleem met het aanvragen van een hypotheek?

Eigen Plekje

Net als veel starters op de woningmarkt wil je graag een eigen plekje. Een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn, zonder regels van buitenaf waarmee je rekening dient te houden. Waar te beginnen? Het is allemaal niet zo moeilijk als je denkt. Bel nu met Studieschuld Hypotheek en laat je meenemen in de voorbereidingen en de vervolgstappen!

DUO

Duo

Studieschuld Hypotheek & Status Studieschuld

De status van je studieschuld kun je snel en eenvoudig opvragen op via DUO. Houd hierbij rekening dat het overzicht de oorspronkelijke schuld weergeeft. Je kunt dit vinden in de rubriek mijn berichten.

Welk bericht je dient te kiezen is afhankelijk van de start aflosfase. Is de aflosfase in het jaar 2017 of later begonnen dan tref je dit bericht aan 2 maanden voordat je bent begonnen met het terugbetalen.

Vaak voorkomende maanden dat het bericht wordt en/of is verstuurd zijn de maanden november en december.

Is het overzicht niet te vinden, dan kun je online een kopie aanvragen via het online contactformulier. Dat ziet er zo uit:

Contactformulier DUO
Dienst Uitvoerend Onderwijs registreert alle studieschulden die studenten van de overheid hebben ontvangen. 

Deze schulden staan niet bij de BKR vermeld.
Studieschuld Hypotheekberekening aanvraag

Bij het aanvragen van de hypotheekberekening vragen wij je om een aantal documenten aan te leveren. Wij vragen dit aan jou zodat wij de berekening zo goed en realistisch willen berekenen voor je. Zonder de gevraagde documenten aan te leveren kunnen we ook een berekening maken voor je alleen is de berekening dan minder nauwkeurig.

Aan te leveren documenten zijn:
 • De status van je oorspronkelijke studieschuld
 • De status van je BKR registratie
 • Een ingevulde en ondertekende werkgeversverklaring
 • Een recente salarisstrook van maximaal 1 maand oud
Financiële verplichtingen

Overige financiele verplichtingen zoals een mobiel die meer heeft gekost dan € 250,00 en in combinatie met een abonnement is aangeschaft staat bij de BKR geregistreerd. Ook een roodstand mogelijkheid staat bij de BKR vermeld.

Mijn BKR
Werkgeversverklaring opvragen

Vraag bij je werkgever om een ingevulde en ondertekende werkgeversverklaring. Heeft je werkgever er geen dan kun je deze bij ons downloaden. Klik op de download werkgeversverklaring button om deze gratis te downloaden.

Meest recente salarisstrook

Stuur ons altijd een recente salarisstrook toe (maximaal één maand oud). Zorg ervoor dat je alle documenten in één keer naar ons toe mailt, dat is wel zo overzichtelijk.

Daarnaast is de berekening altijd indicatief en onder voorbehoud van acceptatie van de geldverstrekker die onze aanvraag in behandeling heeft.

Waarom kiezen voor STUDIESCHULD HYPOTHEEK?

Persoonlijke Adviseur
Als jou Persoonlijke Adviseur krijg jij van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening ben jij ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij Studieschuld Hypotheek. ben jij verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument

Wil jij vrijblijvend en zonder verplichtingen kennis nemen van de werkzaamheden en mogelijkheden bij Studieschuld Hypotheek?

Klik dan op de download button. Je kunt hier zonder kosten onze Dienstenwijzer en Dienstverleningsdocument downloaden.

Download

  Contact met Studieschuld Hypotheek

  Bij Studieschuld Hypotheek ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke Financiële Coach. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

  Studieschuld Hypotheek gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jou financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.

  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com