Hypotheekgesprek

Hypotheekgesprek

Een hypotheekgesprek aanvragen kun je op verschillende momenten doen. De meeste mensen maken eerst een berekening wat zij maximaal kunnen lenen.

Wil jij weten hoeveel hypotheek je kan krijgen ondanks je studieschuld?

Bereken nu gratis je hypotheek, direct antwoord
(indien niet van toepassing vul dan een 0 in)
(optioneel)

Indien u de berekening heeft gemaakt heeft u een eerste indruk van de maximale hypotheekmogelijkheid. Dit geeft u een indicatie in welke prijsklasse u kunt gaan zoeken.

Als Financieel Adviseur van Studieschuld Hypotheek kan ik mij zo voorstellen dat u nog met veel meer vragen zit. Vragen zoals:

 • Kan ik de kosten koper meefinancieren?
 • Hoe kan het dat je via Studieschuld Hypotheek makkelijker kunt kopen als bij andere financiële dienstverleners
 • Kan dat ook met Nationale Hypotheek Garantie?
 • Mag mijn telefoonabonnement ernaast blijven lopen?

En zo kunnen er nog veel meer vragen zijn te veel om te behandelen in deze blog. Voor al deze en andere vragen is het goed om een afspraak te gaan maken voor een hypotheekgesprek. Goed om te weten is dat een eerste hypotheekgesprek bij Studieschuld Hypotheek geheel gratis en vrijblijvend is.

Wat kun jezelf doen ter voorbereiding

Ter voorbereiding de zoektocht te beginnen is het goed om te weten welke documenten er benodigd zijn tijdens een hypotheekaanvraag.

Benodigde documenten:

 1. Kopie van je geldig ID Bewijs.
 2. Kopie recente (niet ouder dan 1 maand) salarisstrook
 3. Werkgeversverklaring
 4. Een BKR-status registratie document

Het is handig om deze en alle andere benodigde documenten in .pdf opmaak te hebben. Is er sprake van een hypotheekverleden neem dan eerst telefonisch contact op met ons. We kunnen zo veel specifiekere vragen stellen zodat uw voorbereiding beter kan zijn

Oriënterend Hypotheekgesprek

Bij Studieschuld Hypotheek kan iedereen terecht voor een gratis oriënterend en vrijblijvend gesprek. Ook mensen zonder een studieschuld kunnen bij ons terecht. Wilt u dat wij contact met u opnemen om een gratis en vrijblijvend hypotheekgesprek met u inplannen vult u dan onderstaand contact formulier in.

Contactformulier:

Wij beantwoorden uw vraag binnen 1 werkdag. Namens Studieschuld Hypotheek wensen wij u succes met uw zoektocht naar een voor u passende woning. Uw reactie en vragen zien wij dan ook met belangstelling tegemoet.

Een WhatsApp berichtje sturen mag ook activeer WhatsApp en stuur ons uw vraag.

Waarom kiezen voor Studieschuld Hypotheek?

Persoonlijke Adviseur
Als jouw Persoonlijke Adviseur krijg je van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening ben je ons nog niets verplicht, is alles geheel vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
BIJ Studieschuld Hypotheek. ben je verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar voor vragen
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24 uur en doen dit 7 dagen per week. Stel ons uw vraag.

  Contact met Studieschuld Hypotheek

  Bij Studieschuld Hypotheek ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke Financiële Coach. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

  Studieschuld Hypotheek gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jou financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.