Verzekeringen Pakket

Met een verzekeringen pakket van Studieschuld Hypotheek bent u goed verzekerd

Alle verzekeringen zijn binnen VCN Verzekering Combinatie Nederland speciaal afgestemd op uw behoefte. Studieschuld Hypotheek & VCN maken een objectieve selectie van alle aanbieders.

De meeste(n) onder u hebben verschillende verzekeringen afgesloten. Vaak ook nog bij verschillende aanbieders, zodat soms het overzicht een beetje vervaagd. Men weet dat ze het ooit een keer geregeld hebben. Alleen omdat het niet de meest favoriete bezigheid is van de meeste verzekerden wordt het geregeld omdat het moet.

Wil jij weten hoeveel hypotheek je kan krijgen ondanks je studieschuld?

Bereken nu gratis je hypotheek, direct antwoord
(indien niet van toepassing vul dan een 0 in)
(optioneel)

Schadeverzekeringen

Er zijn binnen een verzekeringen pakket ook verschillende aanbieders mogelijk. Het verschil is dat het is ondergebracht binnen 1 pakket en bij 1 financiële dienstverlener. Uw eigen vertrouwde financiële dienstverlener heeft alles in beheer. Bij schade hoeft u dan ook niet meer in uw archief te spitten. U belt en of stuurt hem een berichtje met uw wensen en het wordt allemaal voor u geregeld. Hoe fijn is dat niet.

Welke verzekeringen?

Via Studieschuld Hypotheek welke onderdeel uit maakt van RegelingFD kunt u dan ook terecht voor alle verzekeringen.

Uw schadeverzekeringen bestaan bijvoorbeeld uit een:

hkzeg-verzekeringen-pakket

Opstalverzekering

Dit is een verplichte af te sluiten  verzekering wanneer u een huis koopt. De geldverstrekker die u een hypotheek heeft verstrekt eist van u een opstal verzekering. Stel u huis brandt helemaal af en u zou niet verzekerd zijn.

U blijft dan achter met een enorme schuld en u kunt nergens wonen. Dit is voor zowel u als de geldverstrekker geen optie zodat deze verzekering een verplichting is. Bij welke verzekeraar u dit het beste kunt doen bepalen we samen met u. U heeft niets voor niets gekozen voor een financiële dienstverlener toch.

Verzekeringen Pakket

Inboedelverzekering

Een inboedelverzekering is geen verplichting. Wel is het verstandig om deze bij dezelfde maatschappij aan te vragen als waar de opstal verzekering is ondergebracht. Dit voorkomt dubbele dekkingen zodat de premie niet te hoog wordt. Ook voorkomt u hiermee dat de maatschappij niet bij schade u door gaat sturen naar de andere verzekeraar. U wilt tenslotte dat uw schade wordt geregeld zonder stress.

inboedelverzekering

Studieschuld Hypotheek heeft alle schadeverzekeringen voor uw:

 • Huis
 • Inboedel
 • Auto
 • Motor
 • Reis/annulering
 • Rechtsbijstand
 • Aansprakelijkheid
 • Inkomens bescherming
 • Overlijden/uitvaart

En nog veel meer dan de hierboven benoemde verzekeringen. Aan ons samen de taak om de beste bijpassende verzekeringen voor u te adviseren en te bemiddelen tussen alle aanbieders.

Waarom kiezen voor Studieschuld Hypotheek?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
BIJ Studieschuld Hypotheek. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument

Wilt u vrijblijvend en zonder verplichtingen kennis nemen van de werkzaamheden en mogelijkheden van Studieschuld Hypotheek?

Klik dan op de download button. U kunt hier zonder kosten onze Dienstenwijzer en Dienstverleningsdocument downloaden.

Download

  Contact met Studieschuld Hypotheek

  Bij Studieschuld Hypotheek ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke Financiële Coach. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

  Studieschuld Hypotheek gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jou financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.