Taxateur

Het bepalen van de marktwaarde van de woning

Een taxateur bepaalt de marktwaarde van uw aan te kopen woning. Deze waarde mag u maximaal financieren. Studieschuld Hypotheek zorgt dan ook voor de maximale marktwaarde.

Wil jij weten hoeveel hypotheek je kan krijgen ondanks je studieschuld?

Bereken nu gratis je hypotheek, direct antwoord
(indien niet van toepassing vul dan een 0 in)
(optioneel)

Met deze taxatiewaarde welke in het rapport vermeld staat kunt u een hypotheek aanvragen tot aan het vermelde bedrag. Dit vermelde bedrag noemen ze in de volksmond ook wel de MARKTWAARDE.

Taxateur en de Marktwaarde

Een geldverstrekker is bereid om u geld te lenen tot aan maximaal de marktwaarde van de woning. Het is daarom van groot belang dat u de juiste marktwaarde krijgt. Is de marktwaarde te laag getaxeerd door de taxateur dan heeft u meer eigen geld nodig. Eigen geld wat u liever voor andere zaken wilt gaan gebruiken. Samen met HKZEG een geldverstrekker uitzoeken is samenwerken op elk gebied.

Studieschuld Hypotheek doet meer dan het regelen van een taxateur

Studieschuld Hypotheek doet meer voor u dan alleen een taxateur regelen. Zo controleren wij het gehele aanvraag proces. Zorgen ervoor dat uw aanvraag van te voren goed wordt voorbereid. Zo controleren wij uw bkr, salarisstrook, werkgeversverklaring, onderhandelen wij voor u met de makelaar, kijken we of er geen valkuilen in het koopcontract staan. Ook zorgen wij dat u de juiste hypotheek krijgt die aansluit bij uw wensen en mogelijkheden.

Financiele coach

Uw eigen persoonlijke Financiele Coach van Studieschuld Hypotheek begeleid u van A t/m Z tijdens het hele proces. Terwijl u aan het werk bent en doet waar u goed in bent, wordt er achter de schermen van alles in werking gezet voor u. De makelaar ingeschakeld om het koopcontract in orde te maken en door te sturen naar u en mij ter controle. Wordt er contact opgenomen met verschillende taxateurs voor de meest aansluitende marktwaarde in uw financiële situatie. Etc.. Etc… .

Vragen..?

Heeft u een vraag of zit u met iets stuur mij een berichtje en deze wordt binnen 24/7 beantwoordt. Wel zo handig toch! zo hoeft u nooit lang te wachten. Wilt u eerst nog meer weten lees dan verder…

Waarom kiezen voor Studieschuld Hypotheek?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
BIJ Studieschuld Hypotheek. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument

Wilt u vrijblijvend en zonder verplichtingen kennis nemen van de werkzaamheden en mogelijkheden van Studieschuld Hypotheek?

Klik dan op de download button. U kunt hier zonder kosten onze Dienstenwijzer en Dienstverleningsdocument downloaden.

Download

    Contact met Studieschuld Hypotheek

    Bij Studieschuld Hypotheek ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke Financiële Coach. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    Studieschuld Hypotheek gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jou financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.