Hypotheek

Het financiëren van uw woning

Vraagt om ’n specialistische benadering.

Wij van Studieschuld Hypotheek hebben alle kennis in eigen huis om u te helpen lees verder of .. .

Wil jij weten hoeveel hypotheek je kan krijgen ondanks je studieschuld?

Bereken nu gratis je hypotheek, direct antwoord
(indien niet van toepassing vul dan een 0 in)
(optioneel)

Eigen geld benodigd!

Wie in deze tijd een huis koopt heeft naast de hypotheek vaak 5% aan eigen geld nodig.

Een gemiddeld huis in de randstad kost al gauw een € 290.000,00.

De benodigde eigen middelen zijn ongeveer 5% van € 290.000,00 is  €14.500,00. Heel veel mensen hebben deze eigen middelen niet en komen dan ook zo bij ons terecht.

Aanstaande huiseigenaren die via Studieschuld Hypotheek een hypotheek aanvragen hebben vaak genoeg aan de helft aan eigen middelen. Zij besparen zo ruim € 7.000,00 op hun eigen geld wat ze zelf moeten inbrengen. Afhankelijk van de woonplaats waar mensen kopen kan dit voordeel oplopen tot wel ✅ 100% volledige financiering ✅.

Zelfs voor mensen die een eigen huis willen kopen en helemaal geen eigen geld hebben zijn er oplossingen. Huizen zoekers die niet op hun maximale leen capaciteit zoeken hebben vaak nog de mogelijkheid om naast hun hypotheekaanvraag een extra krediet te nemen. Met dit extra krediet kunnen zij dan de resterende kosten betalen.

Zo kunnen zij toch 100% financieren en hoeven zij geen eigen geld mee te nemen.

Hypotheek

Schenking

Kunt u op geen enkele wijze de kosten koper nog betalen en u bent nog geen 40 jaar oud. Dan kunt u altijd nog iemand in uw familie en of kennissen kring aanspreken. Zij kunnen nu nog steeds gebruik maken van het schenkingsrecht.

Je mag iemand helpen om een huis te kopen. Is deze koper nog geen 40 jaar dan mag je hem en of haar tot een bedrag van maximaal
€ 100.000,00 vrij schenken. 
De ontvanger dient de schenking wel te gebruiken voor de aankoop van de woning.

Contact

Leest u dit op uw mobiel? Wanneer u hierover meer informatie wilt neem dan vrijblijvend contact met mij op. U kunt op één van de onderstaande icoontjes klikken, die in directe verbinding met mij staan. U kunt u vraag dan ook direct stellen. Is de lijn bezet klik dan op de WhatsApp en/of Mail en stuur een berichtje. Zodra ik in de gelegenheid ben neem ik spoedig contact met u op. Uw verzonden bericht wordt altijd binnen 24 uur beantwoord, u hoeft dan ook niet lang te wachten.

Waarom kiezen voor Studieschuld Hypotheek?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
BIJ Studieschuld Hypotheek. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument

Wilt u vrijblijvend en zonder verplichtingen kennis nemen van de werkzaamheden en mogelijkheden van Studieschuld Hypotheek?

Klik dan op de download button. U kunt hier zonder kosten onze Dienstenwijzer en Dienstverleningsdocument downloaden.

Download

    Contact met Studieschuld Hypotheek

    Bij Studieschuld Hypotheek ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke Financiële Coach. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    Studieschuld Hypotheek gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jou financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.